sssfa

MYSKVÄLL

Kategori: Allmänt

har precis tränat och ska strax springa in i duschen.
idag var jag i stan och hittade en tjocktröja, löparbyxor och ett linne, varför ska allt kosta så mycket för?! 750 spänn borta bara sådär..
men köpte ganska behövande saker ändå, nej nu börjar fångarna på fortet!

TISDAG

Kategori: Allmänt

SÄMST

Kategori: Allmänt

jag har verkligen varit sämst på att uppdatera men jag får liksom inte tummen ur ibland och ska jag vara ärlig sitter jag knappt vid datorn. det ända jag gör är att gå i skolan, träna och sova, fun life ha?
men dock har jag klappat mig extra på axeln för jag skrev in mig på körskola idag :D så snart har även jag körkort & kommer agera nattaxi åt mina vänner. min första körlektion sker på måndag & gud vad jag är nervös redan..

HELT OKEJ

Kategori: Allmänt


har aldrig riktigt varit ett fan av fårskinns jackorna för jag tycker det ser så himla oformade ut, helt raka och stora men denna var faktiskt helt okej & ett riktigt bra pris 299:- ifrån h&m

ONSDAG

Kategori: Allmänt

vilken onsdag.
började med skola 9.25-14.25
sedan tog jag mig in till stan för att möta upp tjejerna på en chailatte, och massa tjöt. blev en 2 timmars fika och sedan drog jag vidare till gymmet för att pumpa och nu sitter jag här i soffan oc kan inte röra mina armar så detta inlägg tog lång tid att skriva. mina triceps är dööööda!!

SIMPLE

Kategori: Allmänt

UNDERBARA TREAN

Kategori: Allmänt


det råder kaos på facebook när det gäller allas schema och läser man så ser man att det oftaste är de som går trean som fått värst schema men gud vad underbart att jag för en gångs skull kan säga att jag har ett grymt schema detta sista år, den enda nackdelen är att jag fått en riktigt dålig lärare i engelska B och så slutar jag 15.35 på fredagar men det tar jag för resten av schemat är underbart!

ERIN WASSON..

Kategori: Allmänt


GORGEOUS

SHOES

Kategori: Allmänt


åh vad jag har beslutsångest & jag hatar den känslan i magen, jättekonstigt att min mage kan må så dåligt bara för att jag inte vet vilka skor jag ska välja. klädberoende, ja tyvärr!
men jag får nog ta mig en funderare och det är ganska stor prisskillnad på skorna så får tänkta över det också.
vilka tycker ni?

SECOND

Kategori: Allmänt


andra dagen i skolan och jag har faktiskt inte tröttnat än. vilken förändring, nej men jag är faktiskt ganska glad att få börja igen, komma tillbaka till alla rutiner och så kanske jag inte festar lika hårt som på sommaren, eller?!
efter skolan, blir det yoga & sen körteori.

KLINGAN

Kategori: Allmänt


varför ska hon alltid vara så jäkla snygg?!

FRIDAY

Kategori: Allmänt


leopardblusen och skinnshortsen är på
sminket och håret är fixat
vinet är korkat och hällt i glaset
och strax kommer mina brudar och förar.
kvällen innebär hoffmaestro & trädgårn
love life!

PARTY PICS

Kategori: Allmänt


ellinors födelsedag, parken, helrör, gamla vänner, nya vänner, trädgårns uteservering, dansgolvet, berså, charlies änglar, Benji of Sweden, high heels & party hattar.

jag älskar mina vänner och våra utgångar!

ALICE POINT

Kategori: Allmänt

INSPIRATION

Kategori: Allmänt


nude spets t-shirt, vit kavaj, grön klänning, amazing plåtväska, leopardjacka, vita shorts, draperade klänningar i puderfärg.

SANNINGENS ORD

Kategori: Allmänt

alone's stronger and that's the truth.