sssfa

CHICAGO BABY

Kategori: Allmänt

dagen är äntligen hääääär!
inatt åker jag + familj till CHICAGO och jag har inte varit gladare på länge trots en 12 timmar resa med flyget. har packat ner 5 tidningar, 3 böcker, yatzy, kortlek, monopol, ipod och nackkudde så jag hoppas denna resan går relativt fort ändå annars hoppar jag nog av!
väskan är packad till minimalt för den ska fyllas med allt ifrån converse till ray ban glasögon, dollarn är fixad och humöret är på topp.
detta blir lätt sommarens bästa resa!

hörs om 9 dagar!

BLACK LACE

Kategori: Allmänt

CHICY

SUGEN

Kategori: Allmänt


jag är riktigt sugen på en till tatuering och denna gången blir det isåfall på insidan av långfingret,
vad det ska stå är jag fortfarande osäker på men eftersom jag redan gjort två impuls tatueringar ska jag tänka efter extra noga denna gången och tänka på att den kommer sitta där föralltid.

PACKA..

Kategori: Allmänt

är färdig med fyra av sju uppsättningar som ska med till USA på tisdag. 
jag kan inte ens förstå att jag ska dit, blir väl mer verkligt på tisdag när planet lyfter, nu ska jag bara försöka klura ut några till och sen är det bara att packa ner allt i resväskan. 
kan inte ta med mig för mycket heller för där ska det shoppas som aldrig förr!

 

MIDSOMMAR

Kategori: Allmänt

snart tar jag och bruuudarna min partybil och beger oss mot GREBBESTAD.
vi ska fira midsommar och denna helgen ska bli once in a life time, inga måsten, inga krav bara leva livet.

I'M IN ALANYA, BITCH

Kategori: Allmänt


raki, hamburgare & pommes, kyckling i alla dess former, fanta vodka, the doors, spya, tequila, strandhäng, coconut oil, saltvatten, visselpipa, utslängd ifrån krogen, kebab, läsk, PRINGLES, hemsk bussresa + flyresa, äcklig flygmat, big horn, pasta bolognese, plankstek, lira, pruta, desperata killar, båtresa, FYLLA, taxi.

är bara några ord som beskriver våran resa till alanya, den sjukaste resan jag varit med om!!

TYVÄRR..

Kategori: Allmänt

I'M HOOOOOOME

HASTA LA VISTA

Kategori: Allmänt


blir upphämtad om 30 min och då ska väskan in och sen bär det av till landvetter för kl fem går flyget till ALANYA.
kommer bli sjukaste resan någonsin och ska inte spara på någonting, dansa till morgon, dricka som det inte fanns någon morgondag, umgås med världens bästa klass och leva livet.
NU KÖR VI!!

OSS KVINNOR

Kategori: Allmänt


kvinnor är vackra men speciella.
alla är vi olika och uppskattar saker på olika sätt.
ena kvinnan begär rosor, restaurangbesök och smycken för att bli nöjd medan andra tycker en hämtpizza och film är det mest romantiska som finns.
vissa vill höra en roman om hur bra, vackra och perfeka dem är medan en annan bara behöver höra "du är bra" för att falla handlöst.
vi är alla olika och vi har alla våra bra och dåliga sidor men det gäller bara att acceptera det och aldrig lämna din käraste sida, aldrig!

DAGEN EFTER..

Kategori: Allmänt

dagen efter studenten är man inte kaxig.
är riktigt trött, hela kroppen värker och förkyld håller jag på att bli men det bryr jag mig inte om för STUDENTEN VAR DET SJUKASTE NÅGONSIN!!
skulle göra om det varje dag om jag kunnat!

har börjat packa lite smått för imorgon åker jag till TURKIET!
kommer bli riktigt skönt och behövligt, bara umgås med goa människor och fundera över livet + dricka alkohol så man ligger medvetslös men fasen vilken resa!

strax kommer jennifer & då ska vi spendera några timmar till i soffan med filmmaraton.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Kategori: Allmänt

 

 

FYFAAAAAN VAD JAG E BRAAAAA!

PROM

Kategori: Allmänt


i tisdags hade jag min bal och kvällen går inte att beskrivamen ska jag försöka så skulle det låta ungefär, vilken helvetes jävla bra kväll!

SOM VANLIGT..

Kategori: Allmänt

åh, jag blir så arg! varför ska kroppen säga ifrån vid tillfällen som är absolut förbjudna?!? nu ligger jag i sängen och fryser med ett rivjärn i halsen och någon som slår mig överallt på kroppen & om två dagar är det student & turkiet, låååt mig bli frisk...

GÅRDAGENS + UPPSÄTTNINGEN

Kategori: Allmänt

INFÖR BALEN

Kategori: Allmänt

BRA KOMBO

Kategori: Allmänt

A TRUE FRIENDSHIP NEVER ENDS

Kategori: Allmänt


mina vänner är som änglar, jag behöver inte se dem för att veta att dem alltid finns där.
jag älskar er! <3

NY MEDLEM I FAMILJEN

Kategori: Allmänt


idag har jag bara legat och myst med denna guldklimp.
amelies vovve charlie är äntligen hemma hos dem och han är underbar!

IBLAND MÅSTE MAN VÅGA CHANSA

Kategori: Allmänt

har legat ute i solen hela dagen så jag fick en del färg och jag hoppas det lägger sig tills imorgon. Efter att ha legat ensam i timmar blev jag alldeles för sällskapssjuk så jag tvingade hem jennifer & erica till my mansion, vi satt och tjötade ett tag och nu är jag påväg till kungälv i en smäll het buss.. idag vankas det grill hos våran lärare så hela klassen är där!

TORSDAG

Kategori: Allmänt

just nu sitter jag och försöker trycka på tangenterna någorlunda med mina nya naglar.. att gå ifrån nerbitna naglar till relativt långa är inte lätt. 
kan inte använda min telefon och det tar år att skriva på datorn men guuuuud vad fina dem är! bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt efter att jag somnat i soffan kl åtta men jag lyckades fastna i några extra timmar pga av en viss person men det var det värt.
nu ska jag däremot ta mig i säng för imorgon vankas det träning, letande i stan och tillslut grillfest med min underbara klass.