sssfa

SOFFPOTATISAR ÄR VI ALLIHOPA

Kategori: Allmänt

pågrund av mina grova träningsvärk har jag bara tänkt ligga i soffan resten av kvällen.
tvn har ju även mycket att erbjuda.
halv åtta hos mig, idol, berg flyttar in, välkommen åter & kungarna av tylösand

DOLD TALANG

Kategori: Allmänt


jag är inte bara en höjdare på att göra korvstroganoff, jag kan fiska & käka korv också.

RANDIGT

Kategori: Allmänt

HELT SLUT..

Kategori: Allmänt

efter att ha stängt av väckarklockan 04.30 idag och släpat mig själv upp för att komma till praktiken är jag helt slut just nu.
och inte nog med det så har jag den sjukaste träningsvärken ever, alla skrattar åt mig på jobbet för jag ser inte riktigt klok ut, jag orkar inte ens ta en promenad i detta vackra väder. Nu har jag klagat nog för idag.

jag kom precis på att jag glömt att berätta om min praktikplats. jag praktiserar på östra sjukhuset på en medicin avdelning, vi tar främst hand om personer med blodsjukdomar osv men också lunginflammation mm. jag har världens bästa arbetskamrater och trivs jättebra men jag har kommit fram till att just en sån avdelning inte är min grej. jag vill ha mycket mer gemenskap och kontakt med personerna så nu är jag inne på att jobba med cancersjuka barn men vi får väl se vad jag är om 10 år, bagare kanske?

JAG ÄR FÖRÄLSKAD..

Kategori: Allmänt


i proenza schoulers vår/sommar kollektion 2011

TACK

Kategori: Allmänt


här har vi mina nya skor som snygga jennie tipsade mig om,
jag längtar så tills imorgon när jag kan använda dem.

YES

Kategori: Allmänt

nu ska jag bege mig till jobbet.
ska jobba på bokmässan nu i 3 dagar!
cashflow

INSPIRATION

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Allmänt

you had me at hello..

jatack!

Kategori: Allmänt

TOPSHOP

MYS

Kategori: Allmänt

Snart kommer jennifer hit och då ska vi mysa med massa prat och idol.

THE LOOK OF TODAY

Kategori: Allmänt

ONSDAG

Kategori: Allmänt

klockan är redan halv åtta & det känns som tiden bara rusat förbi.
efter skolan befann jag mig på gymmet & pumpade lite, är helt slut i armarna så hoppas på rejäl träningsvärk imorgon när jag vaknar! När jag kom hem skulle jag egentligen plugga men jag kände bara ångesten stiga så jag bestämde mig för att övningsköra istället, får se om det var är bra ide imorgon på provet..

SKOLFOTO

Kategori: Allmänt


GODMORGON!
nu är det snart dags för mig att bege mig till bussen i regnet, ja det regnar idag igen & det lär hålla på veckan ut. wiho.. ska även ta skolfoto idag som jag hatar för jag blir fasen aldrig bra på dem, antingen får jag dubbelhaka eller så blir mitt leende som kermits men i år ska jag banimej lyckas, hoppas jag.

kommer ihåg när man var liten och skulle ta skolfoto, men sparade sin allra finaste klänning till just denna dagen och håret ville man att det skulle ligga alldeles perfekt ner mot öronen. man ville alltid så brevid sin bästa kompis och hålla henne i handen och sedan när fotografen sa något roligt ord som bajs så log man sitt störta leende någonsin. det var tider det.

10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG..

Kategori: Allmänt

  • mitt favoritprogram är halv åtta hos mig
  • den värsta maträtt jag vet (om man ens kan kalla det maträtt) är fiskbullar, jag har så ont av fiskbullar att jag inte ens klarar av att se på dem.
  • mitt största craving är fetaost, jag äter det till allt!
  • jag har svårigheter att vara ensam
  • jag är största godismonster någonsin, ställ aldrig fram en godisskål om du inte vill att den ska vara uppäten när du kommer tillbaka
  • jag älskar att träna när jag är på gymmet men oftast är jag för lat för att åka dit
  • när jag blir stor ska jag bli ambulanssjukvårdare eller jobba med sjuka barn.
  • jag är en hejare på att laga korvstroganoff
  • när jag var liten uppträdde jag alltid för mina föräldrar innan jag skulle gå och lägga mig, då var min stora dröm att bli musikalartist.
  • jag älskar tecknade filmer och program, främst alla disneyfilmer.

HUR MAN HAR KUL PÅ EN TISDAG..

Kategori: Allmänt


buhu, sitter i norden cup tröja ifrån 2005 och pluggar svenskaB.
jag tycker inte om svenskaB, förstår inte varför jag ska lära mig vad som kännetecknar Selma Lagerlöfs författarskap eller vem Gustaf Fröding va och vilken riktig outsider han egentligen var. Det intresserar inte mig ett dugg men hade det inte varit för min underbara lärare så hade jag inte gått på alla lektioner som jag gör nu.
jag vill träna men jag hinner inte..
imorgon ska jag träna däremot, JÄRNET!

PEACE

Kategori: Allmänt


varje gång jag lyssar på den här låten reser sig alla hår på min kropp, inte bara för allas sjuka röster utan också för hur jäkla synd jag tycker om alla i Haiti och för att så många människor hjälper dem.
mer sånt här och mindre krig!

GODMORGON!

Kategori: Allmänt


godmorgon godmorgon.
vaknade upp genom att höra regndropparna smattra mot mitt fönster, visserligen är det mysigt med regn men inte när man ska behöva gå upp till skolan och springa mellan alla bussar. då är regn inte en hit.
får bli gummistövlar idag för regndropparna verkar blir fler och tyngre ju längre tiden går.

NÅGON DAG

Kategori: Allmänt

HJÄLP

Kategori: Allmänt


svarta eller bruna?!

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

just nu sitter jag i biblioteket med ulrika som snorar men försöker dölja det,
snart är håltimman över och då ska vi påbörja en engelska B lektion på 1 och en halv timme.
sedan tar jag mig en tur till gymmet och pumpar sönder för jag behöver verkligen få annat att tänka på just nu, och later blir det körteori.
hemma igen vid nio!

WISH

Kategori: Allmänt


skinn, leopard mönstrat, alexander wang, och lack.

LÖRDAG

Kategori: Allmänt


blir inte så mycket uppdatering pga några jobbiga saker som händer just nu, men ska försöka skriva vad jag sysslar med på dagarna ändå men ibland blir det svårt.

om någon timma ska jag övningsköra med pappa en stund, måste verkligen träna så jag är grym på min nästa körlektion men det fixar jag om inte humöret sviker mig. sedan ska jag ner till affären och handla inför ikväll för idag är det KRÄFTSKIVA! :D

NÄR?!

Kategori: Allmänt

När ska jag börja må bra igen?
När ska jag bli den jag var innan allt rasade samman?
När ska kroppen sluta värka av smärta?
När ska humöret vändas till ett leende?
När ska allt bli bra igen?
När ska allt bli som vanligt..

HELGEN

Kategori: Allmänt


TOPPEN HELG!
Denna helgen har varit insane, för mycket alkohol, för mycket killar och för mycket problem.
I fredags bjöds det på födelsedagsmiddag för Carro med tjejerna i klassen, med god mat och toppen umgänge. Sedan körde vi ett förkrök och drog vidare till Trädgårn där det var fullt ös, och där började även alla problem men vafan, dem är glömda för längesedan.
I lördags firades Andrés 18års dag och guuuud vad roligt jag hade, dock blev det allt för mycket alkohol men kvällen var perfekt, mycket folk, mycket dans och det blev även några pool dopp.

Kan säga en sak, efter dessa helger jag har haft de senaste 4 månaderna är det dags för en lugn helg.

AJ

Kategori: Allmänt


ANDRA TATUERINGEN ÄR GJORD!
det här är vad jag gjort idag.
satte nålen i mig vid halv fyra & var klar halv 5, en ren jäkla timme av smärta. Smärtan var olidlig ibland men fan vad stolt jag är att jag fixade det, vet många människor som hade storlipat men all smärta var underbaringen värd. Riktigt nöjd och imorgon får ni se den bättre, nu har den plastfolie på sig och är kladdig.

HJÄLP

Kategori: Allmänt

JAG HAR PANIK.
Ska tatuera mig om 5 timmar och den är inte utskriven än..
Jag ber till någon där uppe att detta blir fixat.

KÖRKORT

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem ifrån min teori utbildning som jag ska ha varje måndag i 7 veckor hädanefter, men det känns bra för det känns som man lär sig så mycket mer när hon står och berättar än att läsa i den jäkla teoriboken. Hade även min första körlektion idag och jag kan inte säga att det gick toppen men helt okej. Jag var lite ringrostig eftersom jag inte kört på hela sommaren men i slutet gick det riktigt bra faktiskt.
Ska boka en ny tid på torsdag och sen får vi se, eftersom jag har praktik vecka 38-41 så får jag anpassa lektionerna med jobbtiderna men en lektion i veckan ska jag iallafall klämma in.

ÖVNINGSKÖR

Kategori: Allmänt


SE UPP PÅ VÄGARNA.
ska strax kolla på lägenheter med mamma och sedan ska jag äntligen köra. har inte kört på hela sommaren och jag hoppas jag inte är allt för ringrostig.

SICK

Kategori: Allmänt


jag har alltid varit ett fan av beatboxing med detta är fan sick. butterscotch tjejen alltså är så sjukt jävla amazing och hon beatboxar skiten ur Icebox. Det är sjukt, håret reser sig på mina armar varje gång jag lyssnar på det!.
power till butterscotch

PASSION FOR FASHION

Kategori: Allmänt


kläder som passar mig på pricken.
jag är inte den tjejen som kör på söta klänningar och höga kjolar med prickar på. jag kör på magkänsla och är lite mer pojkaktigt med en touch av feminint. jag blandar sött med rockigt och skulle aldrig ta mig en prinsessbakelse till klänning. älskar grova kängor och skinnjackor av alla slag, tunna transparanta tröjor och mössor när man har en bad hair day som jag har 6 dagar i veckan.

FUCK

Kategori: Allmänt

åååååååååh.
har ingen motivation alls att träna, har blivit en levande soffpotatis!
det ända jag gör är sover, äter & är i skolan.
hur jäkla bra är det på en skala? INGE BRA ALLS
någon som är expert på att få mig komma i form igen?
lönen utbetalas genom tacksamhet för jag skulle vara ytterst tacksam för såhär kan det inte fortsätta..