sssfa

FRIDAY NIGHT

Kategori: Allmänt


HÄRLIGA FREDAG.
nu drar jag till ellinor för att fira hennes födelsedag som kommer på onsdag, hon bjuder på förkrök och sedan blir det en utgång i klackar, eller nej kör nog boots. inget kul väder i goa göteborg idag, har regnat ifrån morgon till kväll.. men inte blir humöret sämre för det.
NU KÖR VI!

INSPIRATION

Kategori: Allmänt

TODAY

Kategori: Allmänt


ska strax in till stan med min lillasyster.
ska leta efter den perfekta skinnjackan och denna ifrån lindex hade jag inte tackat nej till. sedan ska vi möta upp mamma på en efterlängtad fika, och sedan drar jag till mina vänner i kungälv för en utgång.

WANTED

Kategori: Allmänt



jag vill också ha:
en röd skinnjacka
en militärgrön skjorta
to die for kilklackar
en knallrosa väska
hela elin klings outfit

utgång på ingång

Kategori: Allmänt



igår var en GALEN kväll om jag ska förklara med ett ord.
började på charlies med 10 brudar, we got to know eachother och sedan körde vi en utgång till berså, startade dansgolvet och avslutade det med bravur. dock var vi tvugna att dra när berså var på topp men hade ingen lust att gå hem så vi får ta igen det nästa gång.
en utgång blir vad man gör det till helt enkelt!

at the end of the day

Kategori: Allmänt


I tisdags satt vi hemma hos J och grillade och tjötade av oss.

saturday night

Kategori: Allmänt


kom hem ifrån jobbet för en stund sedan och fick skynda mig in i duschen. strax kommer jennifer hit och förkrökar med mig, som ni ser har jag redan börjat innan henne, men vafan har alltid gillat att ligga först.
ses i dimman!

think

Kategori: Allmänt

vissa dagar sitter jag bara och stirrar rätt in i vägen, huvudet är tomt och tankarna har stannat. det finns inga känslor och ingen mening med något och vissa dagar är allt som vanligt, som om ingenting har hänt.
idag är ingen bra dag.

@ deep

Kategori: Allmänt


i torsdags hade vi riktigt kul på jobbet, vi började champagne kriget och taggade upp alla människor som var på humör. det blev en riktig lyckad första dag på jobbet och fick även träffa min efterlängtade rosalie! längtar redan till nästa vecka för då blir det skumpartaj!

HELGEN

Kategori: Allmänt


Förra helgen firade vi angelicas & josefins 18 års dag.
fredagen hade josse hyrt kärraton så vi var runt 50 pers som gjorde hennes dag till den bästa, det blev en riktigt fun night men gången hem var inte lika kul men så blir det ibland.

lördagen var vi hemma hos angelica som hade dukat upp långbord och bjöd på god mat, kvällen avslutades med en utgång som var totalt oberäknelig, lyckdes hamna på karismas bardisk men ibland får man bjuda på sig själv.
en riktigt bra helg & denna kommer bli lika bra!

TURKEY PICTURES

Kategori: Allmänt


jag kan bara förklara denna resan med ett ord. GAAAAAALEN!